Bruiloft

Ik zeg: “JA!”

 

Mijn voorbereidingen voor een trouwreportage beginnen met een proefshoot. Deze shoot is bedoeld om het eerste camera contact te hebben. Samen met mijn vrouw als vaste assistente gaan wij enthousiast aan de slag om jullie comfortabel en ontspannen te fotograferen zodat de liefde tussen jullie zich toont en wij deze in de foto’s kunnen vastleggen.

 

Het fotograferen van een bruiloft is een gevoelige opdracht, waarin de wensen van het bruidspaar samenkomen met de stijl van fotograferen die ik uitdraag. Een goede relatie tussen het bruidspaar en de fotograaf is de basis voor het gewenste resultaat. Ik hoor graag wat jullie wensen zijn, vertel hoe ik fotografeer en op welke manier ik als fotograaf in staat ben de mooiste reportage af te leveren.

 

Samen met jullie loop ik de planning voor de grote dag uitvoerig door en help deze vorm te geven. De gewenste fotomomenten, tijdsplanning, stijl van fotografie en alle andere van dienstdoende zaken zullen de revue passeren, zodat jullie gerust zijn dat al het moois van die dag perfect wordt vastgelegd op de gevoelige plaat.

Prijsindicatie Bruiloft: Een proefshoot kost € 135,-. Boek je vervolgens bij mij de trouwreportage dan kost de proefshoot maar € 50,-. (Tip! Gebruik deze foto’s voor de trouwkaart). Trouwreportage halve dag (t/m 4 uur) €450,- incl. btw. Trouwreportage hele dag (t/m 8 uur) €850,- incl. btw. Reiskosten vanaf 20 km € 0,30 p/km. Langer dan 30 minuten reistijd € 25,- p/uur. Een trouwreportage in het buitenland is ook mogelijk, prijs in overleg.