Over mij

Iets over mezelf.

 

Allereerst wil ik je bedanken voor het bezoeken van mijn website. Na het bekijken van de diverse foto’s heb je wellicht al een beeld van mij. Ik denk dat dit beeld al aardig klopt, omdat de foto’s op de website een weerspiegeling zijn van mijn werk. Fotografie is mijn grote passie en heeft een hele belangrijke plaats in mijn leven.

 

Mijn naam is Aleksandr, ik woon in Goes, provincie Zeeland. Je wist al dat ik fotograaf ben, maar wist je ook dat ik daarnaast nog een baan heb als commercieel duik supervisor? Op mijn website staan hier goede voorbeelden van.

 

De stijl van mijn fotografie kan worden omschreven als scenes uit het leven. Ik richt mij graag op diversiteit in plaats van specialisatie. In mijn foto’s combineer ik verschillende stijlen. Dit in tegenstelling tot fotografen met één fotostijl (zwart/wit, naturel of studio). Om dit te bereiken gebruik ik mijn creativiteit, ervaring en inspiratie, dit zijn waardevolle hulpmiddelen uit mijn toolbox. Uiteindelijk is het doel om de persoon of het object er zo realistisch mogelijk uit te laten zien. Hierbij is inbreng van de klant natuurlijk heel belangrijk.

 

Plezier hebben in de fotoshoot staat centraal en creëert de mooiste foto’s. Samen met mijn vrouw zorg ik ervoor dat je comfortabel begeleid word om de gekozen scenes en wensen zo goed mogelijk uit te voeren. Ik heb ruime ervaring met het fotograferen van kinderen en samen zorgen wij ervoor dat ook zij plezier hebben in het maken van de foto’s. “Elkaar het ja-woord geven, je pasgeboren baby voor de eerste keer naar huis meenemen, jezelf fotomodel voelen voor een dag, de verjaardag van je 60-jarige opa met de hele familie, of zelfs die optimistische uitstraling vastleggen voor een sterk Linkedin profiel”. Elk van deze levensmomenten is het onthouden waard en ik leg met passie voor het vak deze graag vast zodat jij en anderen er altijd van kunnen blijven genieten.

 

Je fotosessie met mij zal betekenisvol, leuk en ontspannen zijn. Afhankelijk van de wensen zal deze op locatie plaatsvinden of in een studio. Voor een pasgeboren fotosessie zoeken wij de mooiste scene uit binnen het comfort van jouw eigen huis. Om de hele familie en kinderen te fotograferen zoeken we een mooie plek uit waar de kinderen kunnen spelen en ontspannen zijn. Mijn sessies zijn makkelijk in de omgang, zonder haast of tikkende klok. Want de beste momenten ontstaan op een natuurlijke manier zonder spanning en stress. Ik zal daar zijn om deze momenten zo goed mogelijk te vangen met mijn camera.