Studio werk

Model voor één dag!

 

Wie wil dat nou niet, een keer echt in de spotlight staan? Tijdens mijn (portret)shoots ben jij de ster. Een fotoshoot cadeau gekregen? Of zelf een keer proberen je van je beste kant te laten vastleggen? Alles is mogelijk.

 

Model staan in een fotoshoot is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp, zeker met het oog op de grote belangstelling voor social media. Vaak zien we hele mooie foto’s met schitterende modellen, dit lijkt slechts voor enkele weggelegd te zijn. Uiteraard zijn we als mens allemaal verschillend en zullen de meeste van ons geen professioneel model zijn of worden. Maar dat mag niemand ervan weerhouden om voor een dagje het gevoel te krijgen dat wel te zijn. En dat gevoel, daar sta ik voor.

 

Juist de verschillen die we als mensen hebben maken het voor mij als fotograaf een uitdaging om met jouw persoonlijke schoonheid en uitstraling aan de slag te gaan en deze vast te leggen op de mooiste manier. Tijdens de fotoshoot zal ik je advies, tips en ondersteuning geven zodat we samen tot het beste resultaat komen.

Prijsindicatie Studiowerk: Studio shoot voor 1 tot 4 personen. De fotoshoot duurt circa 1,5uur en kost €135,- incl. btw. Bij meer dan 4 personen, wordt er €20,- p.p. extra gerekend. Je krijgt hiervoor 10-15 bewerkte digitale bestanden in hoge resolutie, geschikt om af te drukken of te vergroten. (Momenteel zijn studio opnames niet mogelijk. Neem contact op voor alternatieve mogelijkheden).