Fotoshoot op locatie

Gewoon plezier hebben!

 

Wil je samen met mij en mijn camera erop uit voor een toffe fotoshoot? Ik maak hem graag met jou op locatie. Heb je zelf een mooie locatie op het oog? Ook daar kunnen wij zeker aan de slag. Heb je twijfels en wil je liever gebruik maken van mijn eigen ervaringen? Ik ken diverse en leuke plekjes in de regio Zeeland.

 

Bij een fotoshoot op locatie wordt meestal geen gebruik gemaakt van vaste achtergronden of extra apparatuur, hierdoor blijft er meer ruimte over om naar verschillende plekken te gaan en creatieve ideeën uit te voeren. Op deze manier krijg je een hele diverse fotoshoot.

 

Het kan gaan om foto’s van jullie gezin; een koppelshoot op locatie; zwangerschapsfotografie of een newbornshoot bij jullie thuis. Alles is mogelijk!

Prijsindicatie Fotoshoot op locatie: De fotoshoot voor 1 tot 4 personen gedurende 1,5 uur kost €135,- incl. btw. Bij meer dan 4 personen, wordt er €20,- p.p. extra gerekend. Je krijgt hiervoor 10-15 bewerkte digitale bestanden in hoge resolutie, geschikt om af te drukken of te vergroten. Reiskosten vanaf 20 km € 0,30 p/km. Langer dan 30 minuten reistijd € 25,- p/uur.