Kids

Zo klein, zo ondeugend en zo mooi!

 

Krijg jij ook niet genoeg van jouw newborn? Ik bied jou de kans om jouw pasgeboren baby, zo zacht en zo teder als hij of zij is, vast te leggen in een mooie newborn babyshoot. Een stralende baby, met alle liefde en onschuld, is een van de meest krachtige foto’s die een fotograaf kan maken. Het vangen van deze lach of lieve blik is zeker geen sinecure en vergt geduld, creativiteit en soms een snufje geluk.

 

Alle clichés die men kent over het fotograferen van een baby zijn absoluut waar en vragen de nodige inspanning. In samenwerking met de ouders zorg ik ervoor dat we de tijd nemen om het beste resultaat te bereiken en jouw kleine zo teder mogelijk te fotograferen. Afhankelijk van eventuele specifieke wensen, werk ik tijdens een newborn shoot met diverse attributen en achtergronden om de foto zo uniek en wonderlijk mogelijk te maken. Uiteraard zijn broertjes en zusjes van harte welkom om ook op de foto te gaan.

 

Natuurlijk zijn alle kinderen in iedere leeftijdscategorie bijzonder fotogeniek, ik maak graag een mooie en kwalitatieve fotoshoot van jullie kroost. Dit kunnen kinderen van één jaar oud zijn, maar ook pubers met bijvoorbeeld een hobby. Ik kom graag op locatie om jouw jong talent te bewonderen!

Prijsindicatie Kids: Studio, op locatie of gewoon thuis. Een fotoshoot duurt minimaal 2 uur, maar is vaak langer. Ik neem alle tijd voor en het kost €180,- incl. btw. Je krijgt hiervoor circa 10-15 bewerkte digitale bestanden in hoge resolutie, geschikt om af te drukken of te vergroten. Reiskosten vanaf 20 km € 0,30 p/km. Langer dan 30 minuten reistijd € 25,- p/uur.