Zakelijk

Professionele portret of productpresentatie, uitstraling zegt alles.

 

In het bedrijfsleven zijn zakelijke portretfoto’s een must. Mijn professionele portretfoto’s hebben de juiste balans tussen formaliteit, positiviteit en vriendelijkheid, en zijn uitermate geschikt voor gebruik op LinkedIn, bedrijfswebsites, reclame of C.V. Een foto in een formele outfit is uiteraard de basis. Maar de pose, de uitdrukking, achtergrond en uitstraling maken het geheel compleet.

 

Foto’s zeggen meer dan woorden en zijn unieke content die u in staat stellen een uitstraling te creëren die de door u beoogde doelgroep bereikt. Met de juiste productfotografie bent u in staat om klanten visueel te overtuigen van de kwaliteit van uw producten en zullen deze sneller tot aankoop overgaan.

 

Wanneer de foto’s op het bedrijfsterrein of offshore gemaakt dienen te worden, dan zijn de veiligheidsmaatregelen van belang. Ik ben in het bezit van de benodigde veiligheidscertificaten zoals: VCA-VOL, Offshore survival plus HUET, MIST. Ook neem ik mijn eigen persoonlijke beschermingsmiddelen mee.

Prijsindicatie Zakelijk: Zakelijk portret op locatie kost € 90,- incl. btw. Hiervoor krijg je 3 tot 5 bewerkte digitale bestanden in hoge resolutie. Voor elke extra medewerker wordt € 20,- p.p. gerekend. Groepsfoto’s zijn ook mogelijk, offerte op aanvraag. Ook voor een bedrijfsreportage of productfotografie wordt een offerte op aanvraag gemaakt, dit uiteraard in goed overleg met de klant. Reiskosten vanaf 20 km € 0,30 p/km. Langer dan 30 minuten reistijd € 25,- p/uur.